Eyüpsultan Belediyesi Spor Kulübü galibiyete doymuyor

Eyüpsultan Belediyesi Spor Kulübü 9 branşta tescil işlemleri başvurularını yaparak branşlarını kurdu.

Ardından Basketbol U14 Erkek Takımı, U16 Kız Takımı ve U18 Kız Takımı, Voleybol Küçük Kızlar, Midi Kızlar ve Minik Kızlar olarak altyapı liglerine başladı.

Eyüpsultan Belediyesi Spor Kulübü atletizm branşında Yarı Maraton ve 10 kilometre müsabakaları ile sezon startını verdi.

İLK MAÇTAN GALİBİYETLE ÇIKTILAR

Bu süreçte Basketbol U18 Kız Takımı ilk maçta FMV Ispartakule Işık Spor Kulübü’nü 58 – 4’lük farklı skorla yenerek galibiyeti göğüsledi. Bir sonraki maç Çarşamba günü saat 18:30'da Küçükçekmece Spor Salonu’nda Dostluk Spor Kulübü ile yapılacak.

U16 takımı ilk maçında üstün bir performans sergileyerek İstanbul Vardar Spor Kulübü karşısında 68 - 27 skorla galip geldi. Bir sonraki müsabaka İstanbul Yıldızlar Spor Kulübü ile oynanacak.

Voleybol Küçük Kızlar geçen hafta Sarıyer Belediyesi ile oynadığı maçta 3-0 set vermeden galip geldi. Pazar günü saat 14:00’de Küçük Kızlar takımı Spor Fabrikası Spor Kulübü ile mücadele edecek.

Voleybolda Midi Kızlar ise hafta sonu yapılan müsabakada set vermeden Yetenek Gelişim Spor Kulübü’nü 2 – 0 yenerek sahadan galip ayrıldı.

ATLETİZM’DE RÜZGAR GİBİ ESTİLER

Atletizm branşında Çanakkale Gelibolu 3. Şevki Koru Yol Koşusu’nda 21 kilometrelik maratonda birinciliği Kadınlarda milli sporcu Tuğçe Özkan alırken şampiyon atlet Fadime Ayazma 10 kilometre yarışında 3‘üncü oldu.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız