Eyüpsultan'da “KOZA” başlıyor

Eyüpsultan Belediyesi, girişimci kadınların hayallerini gerçeğe dönüştürebilecekleri, el emeği göz nuru ürünlerinin ticari hayatta yer almalarını sağlayabilecekleri yepyeni bir serüveni başlatıyor: KOZA

Kozanın kelebeğe dönüşündeki zorlu ama başarılı ve naif yolculuk misali Koza Projesi, girişimci kadınların başarı serüvenini anlatıyor.

GİRİŞİMCİ KADINLARIN SERÜVENİ “KOZA” İLE BAŞLIYOR

Girişimci olmak isteyen kadınların hayallerine ulaşmaları için fırsat sunan Koza Projesi, Eyüpsultanlı kadınların profesyonel anlamda bir satış başarısı elde etmelerini ve bu başarıyı bir sonraki adıma taşıyarak hedeflerine ulaşmalarında yol gösterici oluyor.

PROJE KAPSAMINDA GİRİŞİMCİ KADINLARIMIZA BİRÇOK EĞİTİM VERİLECEK

Koza projesi üretime yönelik mesleki eğitim kursları, girişimcilik ve dijital pazarlama eğitimleri, girişimciliğe yönelik danışmanlık hizmetleri, satış mağazaları, festival ve pazar alanları, KOZA e-satış uygulamaları ile Eyüpsultanlı girişimci kadınların her zaman yanında olacak.

GİRİŞİMCİ KADINLARIMIZIN HAYALLERİNİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYORUZ

Hayallerinin peşinde koşan girişimci kadınlarımıza bu zorlu yolculuklarında rehberlik edecek olan Koza Projesi kapsamında öncelikle kesintisiz bir iletişim ağı kurularak, ardından girişimcilik üzerine dijital pazarlama, e-ticaret, etkili iletişim gibi çeşitli eğitimler de verilecek. Ayrıca Koza eğitimleri kapsamında dijital ortamda nasıl satış yapılabileceğine dair kendilerini geliştirmeleri de sağlanacak.

KOZA MAĞAZALARI VE KOZA E-TİCARETLE SATIŞ YAPILABİLECEK

Eğitimlerini tamamlayan kadınlar, arzu ederlerse Koza Mağazalarında veya Koza e-ticaret sayfasında satışlarını gerçekleştirebilecekler. Tüm bunların yanı sıra profesyonel manada bir işyeri açmak isteyen kadınların Kosgeb gibi çeşitli devlet destekleri alabilmelerine yönelik danışmanlık hizmeti de verilecek.

FESTİVAL VE PAZARLARLA DÜZENLİ SATIŞLAR OLACAK

Proje kapsamında mağaza sayısının artırılması, festival ve pazarlar düzenlenmesi ve KOZA e-ticaret başlığı ile düzenli satışlar yapılmasını hedeflenirken evlerinde üreten, girişimci olmak isteyen kadınlarımıza hayallerini gerçeğe dönüştürmeleri konusunda da önemli bir fırsat sunacak.

Kayıt olmak için tıklayın

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız