Eyüpsultan Belediyesi Evlad-ı Fatihan'ı unutmadı

Eyüpsultan’da Ramazan bereketi, Ramazan coşkusu doyasıya yaşanıyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, bir anlamda paylaşmak demek olan 11 ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’in bu coşkusunu, bu bereketini Makedonya’da yaşayan kardeşlerimizle paylaşıyor.

500 KOLİ ERZAK GÖNDERİLDİ

Paylaştıkça bolluğun, bereketin arttığı bu ayda Eyüpsultan’dan Makedonya’ya oluşturulan Ramazan Bereketi köprüsüyle, Eyüpsultan’da bulunan Balkan derneklerinin de katkılarıyla 500 erzak kolisi gönderildi.

Erzak kolileri Araçinovo, Veles, Radoviş, iştip, Doyran, Kirçova, Plasnica, Ohri, Merkes Jupa, Tetova, Tearce, Gostivar, Vrapçişte, Debreşe, Zdunye, Çegran, Florina, Lakayca, Aşaği Baynsa, Yukarı Baynsa’da yaşayan ailelere teslim edildi.

Başkan Deniz Köken, Makedonya’da yaşayan kardeşlerimize desteklerin devam edeceğini belirtti.