Sivrisineklerle mücadelede vatandaşlar bilinçlendiriliyor

Eyüpsultan Belediyesi, sivrisineklerle mücadele konusunda ilçe genelinde aralıksız olarak sürdürdüğü ilaçlama çalışmalarına ek olarak, vatandaşları bilinçlendirmek için afişler hazırladı.

Bakım onarım çalışmaları aralıksız sürüyor

Eyüpsultan Belediyesi ilçe genelinde başlattığı yenileme, bakım ve onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Yaşlı ve yatalak hastalara hasta bezi yardımı

Eyüpsultan Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlardan gelen talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda, insan odaklı çalışmalara devam ediyor.

Eyüpsultan'ın tüm cadde ve sokakları yenileniyor

Eyüpsultan’ın tüm cadde ve sokakları yenileniyor

Eyüpsultan Belediyesi ilçe genelinde cadde cadde, sokak sokak bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapmaya devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi'nden öğrencilere LGS tercih desteği

Eyüpsultan Belediyesi’nden öğrencilere LGS tercih desteği

Eyüpsultan Belediyesi “Liselere Geçiş Sınavı” (LGS) sonrası tercih döneminde öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi Yeni Doğan Bebek Paketi yenilendi

“Yaşamaya Değer” sloganı ile hizmet üreten Eyüpsultan Belediyesi, yeni bebek sahibi olan ailelerin yanında olmaya devam ediyor.

Milli takımımız EURO 2024'e veda etti

Milli takımımız EURO 2024’e veda etti

A Mili Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde Hollanda ile karşılaştı.

Eyüpsultanlı çocuklara muhteşem sünnet şöleni

Eyüpsultan Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleni bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Yaz spor okullarına yoğun ilgi

Eyüpsultan Belediyesi’nin ilçede yaşayan gençler ve çocukların spor, eğlence ve eğitimle dolu bir yaz geçirmelerini sağlamak için başlattığı Yaz Spor Okulları’nda eğitimler yoğun katılımla devam ediyor.

VETBÜS sahipsiz minik dostlarımız için yollarda

İBB ile Eyüpsultan Belediyesi’nin ortaklaşa çalışması VETBÜS ile sokaklarda yaşayan sahipsiz minik dostlarımızın sağlık taramaları yapılıyor.

Eyüpsultan'da çeyrek final sevinci

Eyüpsultan’da çeyrek final sevinci

A Milli Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.

Vatandaşların huzuru ve güvenliği için zabıta denetimi

Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yaya, araç trafiğinin aksamaması için cadde, sokaklarda denetimlerini sürdürüyor. Ayrıca vatandaşların güven ve huzuru için pazar yerlerinde de denetimler yapılıyor.

Defterdar'da bin 300 metrekarelik alan yenilendi

Defterdar’da bin 300 metrekarelik alan yenilendi

Eyüpsultan’ın dört bir yanı bakım onarım çalışmalarıyla yenilenmeye devam ediyor.

Cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Eyüpsultan Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

ESAY'dan ilçe sağlık müdürlüğü personeline eğitim

ESAY’dan ilçe sağlık müdürlüğü personeline eğitim

Eyüpsultan Belediyesi Eyüp Sultan Afet Yönetim Birimi (ESAY) Arama Kurtarma eğitmenleri, AFAD koordinasyonunda profesyonel ekipler yetiştirmeye devam ediyor.

Dünyanın renkleri Eyüpsultan'da dans etti

Dünyanın renkleri Eyüpsultan’da dans etti

Farklı ülkelerin ve coğrafyaların kültürlerini bir araya getiren “Eyüpsultan Uluslararası Halk Dansları Festivali” yoğun ilgi gördü.

Daha temiz bir Eyüpsultan için 7/24 mesai

Eyüpsultan Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte başlattığı saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Haziranda 3 mahallede 7 bin ton asfalt serimi

Eyüpsultan Belediyesi tarafından başlatılan asfaltlama çalışmalarıyla cadde ve sokaklar yenilenmeye devam ediyor.

Yavru kedilere “Sütanneler” bakıyor

Eyüpsultan Belediyesi sokaktaki minik dostlarımızın yardımına koşmaya devam ediyor. Sokakta yeni doğmuş, annesi tarafından terk edilmiş ve bakıma muhtaç yavru kedilerin imdadına Eyüpsultan Belediyesi Göktürk Pati Kliniği yetişiyor.

Dev ekranda galibiyet sevinci

Eyüpsultan Belediyesi, EURO 2024'te Milli takımımız ile Çekya arasında oynanan karşılaşmayı, iki ayrı noktaya kurduğu dev ekranlardan canlı olarak yayınladı.