15 Temmuz Şehitler Caddesi modern bir görünüme kavuşuyor

Eyüpsultan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bir yandan sahada yaptıkları denetimlerde gördükleri aksaklıkları gideriyor, bir yandan da vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda ekipler 5. Levent'te bulunan 15 Temmuz Şehitler Caddesi üzerinde refüj çalışması başlattı. Trafik sirkülasyonunu düzenlemek, yayaların karşıdan karşıya iki aşamada güvenli bir şekilde geçmeleri amacıyla yapılan çalışmalarla cadde üzerinde izinsiz U dönüşlerinin de önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Refüj çalışmaları ile birlikte Eyüpsultan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de refüjde çim ekimi ve ağaçlandırma yaparak peyzaj düzenlemesi gerçekleştiriyor. Tüm çalışmalarının tamamlanmasının ardından BEDAŞ’ın aydınlatma çalışmaları ile birlikte 15 Temmuz Şehitler Caddesi, araç trafiği rahatlamış, yayaların kaldırımlarda rahatça yürüdüğü, modern bir cadde görünümüne kavuşacak.