19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Eyüpsultan, tören, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100.yıldönümü, yapılan törenlerle Eyüpsultan’da coşkuyla kutlandı.

Kutlama programı kapsamında ilk olarak Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni yapıldı.

Eyüpsultan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Selahattin Temiz, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve siyasi parti temsilcileri tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından çelenk sunma töreni sona erdi.

Törene, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in yanı sıra, Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek, Eyüpsultan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Selahattin Temiz, Eyüpsultan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sadık Tatar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü, Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Uysal, Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyeleri, daire amirleri, kamu kurum ve kuruluşlar, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla Eyüpsultan Kaymakamlığındaki program sona erdi.

İZLEYİCİLERDEN TAM NOT ALDI

Törenin devamı Mareşal Fevzi Çakmak Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti.

Yüzlerce öğrenci ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda öğrencilerin gerçekleştirdiği birbirinden güzel halk oyunları, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesinin öğrenci korosu tarafından okunması, dans gösterileri, çeşitli sportif faaliyetler, müzik dinletisi, tekvando gösterisi, dönemin kıyafetlerinden oluşan defile gösterisi ve diğer sahne gösterileri izleyicilerden tam not aldı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, törenin ardından öğrencilerin hazırladığı çalışmalardan oluşan okulun bahçesinde ki sergiyi gezdi.

Başkan Köken, çalışmalarla ilgili öğrencilerle bol bol sohbet edip fotoğraf çektirdi.