Haluk Levent

Eyüpsultan Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel Haluk Levent konseri düzenledi.

Türk rock müziğinin sevilen isimlerinden Haluk Levent, Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi önünde düzenlenen konserde birbirinden güzel şarkılarını Eyüpsultanlılar için seslendirdi.

BAŞKAN DENİZ KÖKEN SANATÇIYI TEBRİK ETTİ

Haluk Levent şarkılarına eşlik eden Eyüpsultanlılara unutulmaz bir gece yaşatırken sahneye gelen Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, sanatçıyı tebrik ederek çiçek verdi.

Başkan Deniz Köken sahnede yaptığı selamlama konuşmasında tüm Eyüpsultanlıların 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

HAYRANLARINA İMZA DAĞITTI

Konser sırasında samimi hareketleriyle dikkat çeken Haluk Levent, bir ara sahneden inerek vatandaşların yanına gitti.

İZMİR MARŞI’YLA FİNAL YAPTI

Yoğun katılımla muhteşem bir atmosferde gerçekleşen konserde sahne performansıyla da büyük beğeni toplayan sanatçı geceyi İzmir Marşı’yla tamamladı. Alanda bulunan Eyüpsultanlılar marşa büyük bir coşkuyla eşlik etti.