51. Parkımızı Güzeltepe Mahallesi'nde hizmete açtık

Eyüpsultan’ı daha yeşil, daha konforlu bir geleceğe taşımak adına çalışmalarını sürdüren Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, göreve geldiği günden bugüne 51. parkı hizmete açtı.

Vatandaşların sosyalleşebileceği, çocukların daha fazla oyun oynayabileceği park ve yeşil alanlara yenilerini eklemeye devam eden Başkan Deniz Köken, Güzeltepe Mahallesi’nde Yunus Emre Parkı’nın açılışını gerçekleştirdi.

DURMAK YOK YOLA DEVAM”

Çocuklarla birlikte parkın açılışını gerçekleştiren Başkan Deniz Köken, "2022 yılı içinde 10 parkı hizmet açtık bu 11. parkımız. Göreve geldiğimiz günden beri ise bugün hizmete açtığımız Yunus Emre Parkı ile birlikte 51. parkımızı vatandaşlarımızla buluşturduk. Biliyorsunuz, Eyüpsultan dik yokuşları ve yamaçları olan bir ilçe. Biz imkanlarımız dahilinde kimi zaman sizlerden kimi zaman da muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda nerede boş yer bulursak oraya park yapmaya gayret ediyoruz. Her şey en değerli varlıklarımız çocuklarımız için. Durmak yok yola devam” dedi.

Açılış sonrası Başkan Deniz Köken, vatandaşlarla sohbet edip çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.