6. El Emeği Ürünleri Festivali başladı

Eyüpsultan Belediyesi, el emeğini sanata dönüştürenler ile tüketicileri bir araya getiren El Emeği Ürünleri Festivali’nin 6.’sını düzenledi.

Ekonomik anlamda herhangi bir geliri olmayan kadınların el emeğiyle yaptıkları ürünlerin sergilendiği festival, Feshane Caddesi, Zal Mahmut Paşa Külliyesi önünde açıldı.

“El Emeği Kazanca Dönüşüyor” sloganı ile gerçekleştirilen festivalin açılışını yapan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, tek tek standları gezerek, ürünlerden satın aldı.

Eyüpsultanlılar kadar Eyüpsultan’a ziyarete gelen vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği festival 24 – 26 Haziran tarihleri arasında gerçekleşti.

Bu arada festivalde elde edilecek gelirin bir kısmı devlet okullarının kütüphanelerine kitap desteği için kullanılacak.