6. Haliç Genç Edebiyat Günleri başlıyor

Eyüpsultan Belediyesi tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenecek olan Haliç Genç Edebiyat Günleri başlıyor.

Türk Edebiyatının tecrübeli kalemlerinden genç yazarlara kadar birçok ismi bir araya getiren 6. Haliç Genç Edebiyat Günleri, Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde gerçekleşecek bir programla başlayacak.

Gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarmak, geliştirmek; okumaya ve yazmaya teşvik etmek amacıyla düzenlenen etkinlik 25 - 28 Mayıs tarihleri arasında devam edecek.

Etkinlik kapsamında; usta ve genç yazarların. akademisyenlerin katılımları ile söyleşi programları yapılacak.

25 Mayıs Çarşamba günü Zal Mahmut Paşa Külliyesi'nde düzenlenecek olan ilk oturumun onur konuğu ise yazar Mehmet Doğan olacak.

Açılış programının ardından başlayacak olan roman oturumunun konukları ise Güray Süngü, Yasemin Karahüseyin, Meliha Öz ve İsmail Özben olacak.

Hikaye oturumunda Yıldız Ramazanoğlu, Ümit Köksal, Hümeyra Yabar ve Erhan Genç; şiir oturumunda Ahmet Murat, Tuba Kaplan, Güven Adıgüzel ve Aykağan Yüce; deneme oturumunda Osman Bayraktar, Zeynep Merdan, Dursune Isra Çınar ve Dursun Çiçek yer alacak.

Ayrıca 28 Mayıs Cumartesi günü Eyüpsultan Belediyesi Yazı Akademisi ve Okuma Atölyesi yıl sonu kapanış programı da gerçekleştirilecek.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız