8. Sınıf Deneme Sınavı Büyük İlgi Gördü

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Simurg yaygın eğitim sistemindeki öğrencilerin, Koronavirüs salgını nedeniyle eğitimlerinin aksamaması için online deneme sınavları gerçekleştiriliyor.

Online deneme sınavları, hem liselere giriş sınavı, hem de üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanan öğrencilerin geri kalmaması için gerçekleştiriliyor.

9 MAYIS CUMARTESİ 8. SINIFLAR İÇİN DENEME SINAVI YAPILDI

9 Mayıs Cumartesi günü 10.00 -17.00 saatleri arasında düzenlenen sınava 600 öğrenci katıldı. Süresi 155 dakika olan sınavda 50’si sözel, 40’ı sayısal olmak toplam 90 soru soruldu.

15 MAYIS CUMA İLÇE GENELİ İNGİLİZCE SINAVI DÜZENLENECEK

Eyüpsultan Belediyesi 15 Mayıs Cuma günü ilçe genelinde İngilizce, 16 Mayıs Cumartesi günü TYT (Temel Yeterlilik) , 17 Mayıs Pazar günü AYT (Alan Yeterlilik Testi) Deneme Sınavı düzenlenecek.

Öğrenciler, seviyelerini belirleyerek, kendi durumlarını tespit etme imkanı bulacakları bu deneme sınavlarına sinav.eyupsultan.bel.tr/ adresinden erişebilecekler.