Nazmiye Göksel

Eyüpsultan'da kimsesiz, engelli, temel ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda olan 65 yaş üzeri vatandaşların ev temizliği, Yaşlı ve Engelli Hizmetleri Birimi tarafından düzenli olarak yapılmaya devam ediyor.

Yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların evlerinin temizliği bayramlar gibi özel günler haricinde de rutin olarak yaklaşık 2 ila 3 hafta arasında gerçekleştiriliyor.

“BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”

Evde temizlik hizmetinden yararlanan vatandaşlarımızdan biri de Sakarya Mahallesi’nde oturan 91 yaşındaki Nazmiye Göksel.

Yalnız yaşayan Nazmiye Teyze, iki aydır temizlik hizmetinden yararlandığını belirterek, "Ben 25 senedir yalnız başıma yaşıyorum. İki evladımı ve eşimi kaybettim. Artık yaşlandım, yemek yapamıyorum, bulaşık yıkayamıyorum, ihtiyaçlarımı yerine getirmekte zorlanıyorum. Muhtarımız sayesinde belediyemizin bu hizmetinden haberdar oldum. Geldiler sağolsunlar evimin her yerini temizlediler. Belediye başkanımızdan Allah razı olsun, sırtını yere getirmesin. Artık anam babam o benim" diyor.