Aile Akademisi eğitimlerine devam ediyor

Eyüpsultan Belediyesi Aile Akademisi çalışmalarını “Aile Her Şeydir” prensibiyle sürdürüyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de sık sık atölyeleri ziyaret ederek çalışmalara katılıyor.

Toplumun yapı taşı olan aile kurumunu etkileyen sorunları tespit eden ve önleyici tedbirler alarak sorunların aşılması sürecinde vatandaşlara rehberlik eden Aile Akademisi, geleceğimizin teminatı çocuklar için başlatılan atölye çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.

Aile Akademisi Çocuk Atölyeleri’nde çalışmalar 4 – 10 yaş arası çocuklara yönelik, tamamen ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

ESA Anaokulu, Afife Hatun Kültür Evi ve Kemerburgaz Bağımsızlık Köyü’nde üç ayrı noktada sürdürülen çalışmalar hafta içi ve hafta sonu olarak iki gruba ayrılıyor.

Bu çalışmalarda çocuklara Akıl Oyunları, Peygamber Hikayeleri, Deney, Doğa ile Sanat, Dokuma, Etkinliklerle Esma’ül Hüsna, Film Okumaları, Geri Dönüşüm, Hareket ve Dans Terapi, Hikayelerle Değerler Eğitimi, Masal, Ritim, Takı Tasarım ile Taş Boyama eğitimleri veriliyor.

ATÖLYE ÇALIŞMASI YAPTILAR

Başkan Deniz Köken son olarak ESA Anaokulu’ndaki Aile Akademisi Çocuk Atölyesi’ni ziyaret etti.

Burada atölye çalışmalarına katılan Başkan Deniz Köken miniklerle birlikte bir dizi etkinlik yaptı. Eyüpsultanlı minikler de etkinlik yapmanın sevincini ve heyecanını yaşadı.

AİLE BİREYLERİNİN ARALARINDAKİ İLİŞKİ DİNAMİKLERİ GÜÇLENDİRİYOR

Aile Akademisi’nde, Pedagojik ve Psikolojik Rehberlik Hizmeti ile sadece sorunların tespiti ve müdahalesinde bulunmakla kalmayıp, Ebeveyn/Çocuk Atölyeleri ile de aile bireylerinin birlikte zaman geçirerek, aralarındaki ilişki dinamiklerinin güçlendirilmesi hedefleniyor.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız