Akşemsettin'de temizlik ve dezenfeksiyon çalışması

Eyüpsultan Belediyesi tarafından, Covid-19 vakalarının artmaya başlaması üzerine yeniden başlatılan Temizlik ve Dezefenksiyon Seferberliği devam ediyor.

Temizlik İşleri, Veteriner İşleri, Muhtarlık ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa sürdürdüğü çalışmalarda ilçe genelinde her gün farklı bir mahallede temizlik ve dezenfekte işlemleri yapılıyor. Çalışmalarda caddeler, sokaklar, parklar, işyerleri ve bina girişleri en ince ayrıntıya kadar temizlenerek dezenfekte ediliyor.

Ekipler bugün temizlik ve dezenfeksiyon çalışmasına Akşemsettin Mahallesi’nde devam ettiler.

Vatandaş sağlığını koruma amacıyla büyük bir titizlikle yapılan çalışmalarda cadde ve sokaklar süpürüldü, tazyikli suyla yıkandı.

Ayrıca bina ve işyerinin girişleri, apartmanların içleri, daire kapıları, merdiven trabzanları, parklar ve çöp konteynerleri ekipler tarafından yıkanarak dezenfekte edildi.

Geçtiğimiz hafta Çırçır Mahallesinden başlayan temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları, Esentepe, Güzeltepe, Emniyettepe ve Yeşilpınar Mahalleriyle devam etti.