Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Akşemsettin mahallesi

Eyüpsultan Belediyesi'nin dev gönül sofraları gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Akşemsettin’de kurulan 3 bin kişilik dev gönül sofrasında bir araya gelen vatandaşlar Eyüpsultanlı olmanın ayrıcalığını yaşadılar.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de iftarını Akşemsettin’de kurulan Gönül Sofrası’nda vatandaşlarla birlikte yaptı.

"AKŞEMSETTİNLİLER BİZİM CAN DOSTLARIMIZ"

İftar öncesi sahnede tasavvuf musikisi eserleri seslendirildi, Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı.

İftar sonrası vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Başkan Deniz Köken sözlerine, Cumhurbaşkanımızın Akşemsettinlilere selamını ileterek başladı.

Sonrasında ise, yarınlarda daha iyi hizmet vermek için Akşemsettinlilerin desteğini beklediğini belirten Başkan Deniz Köken, “Akşemsettinliler bizim can dostlarımız. En köklü mahallemiz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.