Başkan Köken Ali Rıza Özderici Lisesi'nde öğrencilerle buluştu

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, “Liseliler Soruyor Başkan Cevaplıyor” sloganı ile ilçenin farklı liselerinde düzenlenen etkinliklerde lise öğrencileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Deniz Köken, bu kez Göktürk’te bulunan Ali Rıza Özderici Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle buluştu.

Son derece sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşide öğrencilerle tecrübelerini ve deneyimlerini paylaşan Deniz Köken, öğrencilere tavsiyelerde bulunup sorularını yanıtladı.

Öğrencilerin okulları ve eğitimle ilgili talep ve isteklerini dinleyip not alan Başkan Deniz Köken, 12. sınıflar için Matematik ve Türkçe test kitapları hazırladıklarını ve en kısa zamanda okullara dağıtımına başlayacakları müjdesini verdi.

SON İKİ YILDA EN ÇOK OKUL İHALESİ BAŞLATAN İLÇE EYÜPSULTAN”

İlçede gençleri spor, sanat ve teknoloji ile buluşturan çalışmalara devam ettiklerini, son iki yıl içinde en çok okul ihalesi başlatan ilçenin Eyüpsultan olduğunu vurgulayan Başkan Deniz Köken, "Eyüpsultan’da 8 tane okul inşaatı devam ediyor, bunlardan bir tanesi de Göktürk’te yapılıyor. Dört okul daha yapılacak ve bir tanesi de bu bölgeye yapılacak olan fen lisesi. Bu okulun durumuna da Milli Eğitim karar verecek. Yeniden mi yapacağız yoksa büyütecek miyiz yol haritası belli olduğunda bakanlıklarla bu işi de çözeceğiz. Sayın valimizin de yapılan okullar konusunda çok emeği var. İnşallah tekli eğitim bizim dönemimizde sağlanmış olacak" dedi.

Söyleşi sonrası öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Deniz Köken, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilere başarılar diledi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız