Karadolap, Ali Tüfekçi, teneke evler

Eyüpsultan'ın kronik hale gelmiş sorunlarını çözüme kavuşturmak adına çok sayıda projeyi hayata geçiren Eyüpsultan Belediyesi, Karadolap Mahallesi ile ilgili de öneri çalışması hazırladı.

Karadolap Mahallesi'nde uzun yıllardır kangren hale gelmiş Ali Tüfekçi ve halk arasında teneke evler olarak bilinen bölgelerin sorunlarını çözüme kavuşturmak amacıyla 1/5000 ve 1/1000 planları hazırlandı.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Karadolap Mahallesinde Ali Tüfekçi ve Teneke Evler olarak bilinen bölgelerdeki yapılaşma sorunuyla ilgili öneri çalışmasının Eyüpsultan Belediye Meclisine sunulduğunu, onaylandıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesine gönderileceğini söyledi.