Alibeyköy Mahallesi pırıl pırıl oldu

Koronavirüs salgını nedeniyle Eyüpsultan Belediyesi tarafından başlatılan temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi Temizlik ve Dezenfeksiyon Ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, ilçede bulunan cadde ve sokaklar köpüklü ve dezenfektanlı suyla yıkanıyor, iş yerleri, bina girişleri, parklar ve çöp konteynerleri en ince detaylarına kadar dezenfekte ediliyor.

Ekipler bu kez Alibeyköy Mahallesi’nde temizlik ve dezenfeksiyon çalışması yaptılar.

Ekipler tarafından Alibeyköy’de bulunan Vardar Bulvarı ile bazı cadde ve sokaklar yıkandı, bina girişleri, parklar ve çöp konteynerleri dezenfekte edildi.

İLÇE SAKİNLERİNİN SAĞLIĞI İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Eyüpsultan Belediyesi'nin temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları, ilçe sakinlerinin sağlığını korumak amacıyla devam edecek.