Alibeyköy'de Kovid-19 denetimi

İçişleri Bakanlığı tarafından, 81 il valiliğine gönderilen "Koronavirüs Denetimleri" konulu genelge doğrultusunda, ülke genelinde “Sağlık için hepimiz için” sloganıyla, tüm yaşam alanlarında en kapsamlı Kovid-19 tedbirleri denetimleri devam ediyor.

Bu kapsamda Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Emniyet birimleri Eyüpsultan’da da işyerleri, pazar yerleri, fırın, pastane ve eczanelerde denetimlere aralıksız devam ediyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara da, Alibeyköy Mahallesi’nde yapılan denetimlere katılarak incelemelerde bulundu.

Başkan Deniz Köken ve Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, esnafla yaptıkları sohbetlerde salgınla mücadelenin başarısı açısından esnafın maske, mesafe ve hijyen konusunda daha dikkatli olması gerektiğini vurgulayarak, belirli aralıklarla gerçekleştirilen denetimlerde esnafın da ekiplere yardımcı olması gerektiğini dile getirdi.

Koronavirüs salgınıyla mücadele amacıyla alınan tedbirlerle belirlenen kurallar noktasında, gerek işletme sahiplerinin ve hizmet sağlayıcıların, gerekse vatandaşların bilinçlendirilmeleri ve tedbirler ile kurallara en üst seviyede uymalarını sağlamak amacıyla denetimler kesintisiz ve süreklilik teşkil edecek şekilde gerçekleştirilmeye devam edecek.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız