Tüm amatör spor kulüplerimize hayırlı olsun

Eyüpsultan Kulüpler Birliği ile Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Hastanesi arasında sağlık hizmeti anlaşması yapıldı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Uysal, Eyüpsultan Kulüpler Birliği Başkanı Ali Rıza Yavuz, Kulüpler Birliği Yöneticileri, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Genel Başkan Yardımcısı Metin Çırpan ve Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi yetkililerinin katılımları ile Eyüpsultan Belediyesi Başkanlık Binası’nda protokol imzalandı.

Sağlık sponsorluğu anlaşması ile Eyüpsultan Kulüpler Birliği bünyesindeki takımların kadrolarında yer alan teknik heyet ve sporcuları Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde (Eyüp Ek Hizmet Binası) ücretsiz tetkiklerini yaptırabilecekler.