En eğlenceli yarıyıl tatili

Eyüpsultan Belediyesi 2021 – 2021 Eğitim Öğretim yılı sömestır tatiline giren öğrenciler için birbirinden renkli program ve eğlenceli aktivitelerden oluşan bir dizi etkinlik düzenledi.

Biz Cevahir Haliç Alışveriş Merkezi ve Eyüp Park Alışveriş Merkezi’nde hafta sonu gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar Hacivat – Karagöz, sihirbaz, jonglör ve kukla gösterileri ile eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Balon, patlamış mısır ve pamuk şeker ikramlarının da yapıldığı etkinliklerde gönüllerince eğlenen çocuklar, aileleri ile birlikte keyifli bir hafta sonu geçirip, karne tatiline mutlu başladılar.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, düzenledikleri şenliklerle ilgili yaptığı açıklamada, "Çocukların, ailelerin sevincini görüyorsunuz. Çocuklar ayrı heyecan yaşıyor, aileler ayrı heyecan yaşıyor. Çocuklar karnelerini aldılar. Dışarıda kar var, aileler çocuklarını AVM’ler gibi kapalı mekanlara götürüyor. Biz de AVM'lerde çocuklar için etkinlik yapalım istedik. Cumartesi günü Biz Cevahir AVM’de etkinlik yaptık bugün de Eyüp Park AVM’de etkinlik yapıyoruz. Her hafta sonu çocuklarla AVM’lerde buluşacağız" dedi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız