Başkan Deniz Köken Alibeyköy Spor Kulübü'nü ziyaret etti

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Eyüpsultan Belediyesi tarafından sahası yenilenen Alibeyköy Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

Başkan Deniz Köken ziyarette Eyüpsultan’ın köklü ve tarihi kulüplerinden olan Alibeyköy Spor Kulübü Başkanı Muammer Saka, kulüp yöneticileri, futbolcular ve teknik kadro ile bir araya gelerek sohbet etti.

“ALİBEYKÖY SPOR KULÜBÜMÜZE DESTEĞİMİZ TAM”

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında kulübün yaptığı çalışmalar ve ilçede sporun gelişmesi adına nelerin yapılabileceği konuşuldu.

Ziyaret sonrası Başkan Deniz Köken pandemi nedeniyle zor bir dönemden geçildiğini belirterek şunları söyledi: “Bu zorluğa rağmen Eyüpspor 2. Lig’den 1. Lig’e çıktı. Alibeyköy Sporumuz da köklü bir kulübümüz. Bal Ligi’nden 3. Lig’e çıkması için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Bugün sporcularımızla bir aradaydık. Moralleri, motivasyonları iyi. Kulüp başkanlarımızla beraber yanlarındaydık. Tebrik ediyoruz, hayırlı olsun diyoruz, Desteğimiz tam diyoruz.”

“BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA OLARAK BİZİ DESTEKLEDİ”

Alibeyköy Spor Kulübü Başkanı Saka ise: “Başkanımıza öncelikle hoş geldiniz diyoruz, ayağına sağlık. Kendisi, Alibeyköy camiası olarak her zaman yanımızda olarak bizi desteklediler. Alibeyköyspor çok köklü ve tarihi bir kulüp. İnşallah bu sene Bal Ligi’den profesyonele çıkıp Eyüpsultan’daki profesyonel kulüp sayısını ikiye çıkaracağız. Alt yapılarda okul taramaları ile beraber bizim de Eyüpsultan gençliğine, Eyüpsultan çocuklarına bir katkımız olursa ne mutlu diyoruz.” dedi.

STADA TFF ONAYLI FİFA 1 STAR BELGELİ SUNİ ÇİM SERİLDİ

Alibeyköy Stadı’nın sahası bir süre önce Eyüpsultan Belediyesi tarafından yenilenerek hizmete açılmıştı. Sahaya, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) onaylı FİFA 1 STAR belgeli suni çim serildi, sahanın halısı tamamen değiştirilerek profesyonel futbolcuların oynayabileceği 8 bin 256 metrekarelik çim serimi yapıldı. Ayrıca 55 mm kalınlığında suni çimin üzerine güçlendirmek için 165 ton silis kum ve 99 ton granül serildi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız