Başkan Deniz Köken: Büyüklerimiz için rehabilitasyon merkezi açacağız

Eyüpsultan Belediyesi 1 Ekim Dünya yaşlılar gününde ilçedeki asırlık çınarları unutmadı.

Geçmişten günümüze kültürümüzü ve değerlerimizi gelecek kuşaklara aktaran, tecrübeleriyle geleceğimize ışık tutan, varlıklarından mutluluk duyduğumuz büyüklerimize, Eyüpsultan Engelliler ve Sürekli Rehberlik Merkezi'nde seramik etkinliği ve müzik dinletisi eşliğinde unutulmaz bir gün hediye edildi.

Etkinlikte asırlık çınarlarla biraraya gelen Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, büyüklerimizle sohbet eşliğinde etkinliklere katılarak onlara unutulmaz anlar yaşattı.

Son derece samimi ve sıcak bir ortamda geçen buluşmada Başkan Deniz Köken duygularını şu sözlerle ifade etti:

BÜYÜKLERİMİZ İÇİN REHABİLİTASYON MERKEZİ AÇACAĞIZ”

"Büyüklerimizin mutluluğunu görüyorsunuz, bu tür etkinliklerde ne kadar huzurlular. Bu nedenle acilen yaşlılar rehabilitasyon merkezi yapmamız gerekiyor. Projelerimizde vardı zaten. Şimdi projeyi hızlandırıp, seneye kendi merkezlerinde daha güzel bir etkinlikte büyüklerimizle bir arada olacağız"