Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, bayramlaşma, Eyüpsultan Belediyesi, bayram, ramazan

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, ilçe protokolü ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramın ikinci günü Eyüpsultan Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen bayramlaşma programına AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Deniz Köken programda konuklarıyla tek tek bayramlaşarak sohbet etti.

“EYÜPSULTANLILARIN VE İSTANBUL’UN BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM”

Eyüpsultan Belediye Başkanı olarak ilk bayramını yaşadığını belirten Başkan Deniz Köken, şöyle konuştu:

“Başkanlığımın ilk bayramı bu yüzden Başkanlık makamının koridorlarında halkımızla doğal kutlayalım istedik. Hem onlar bu havayı teneffüs etsinler hem de vatandaşla yüz yüze görüşme imkânı daha rahat oluyor.

Öbür türlü Protokol görüşmeleri ve konuşmaları gibi oluyordu. Bu yüzden biraz soğuk geçiyordu. Bundan sonra da böyle yapacağız inşallah. Bütün Eyüpsultanlıların ve İstanbul’un bayramını tebrik ediyorum.”

Sonrasında ise Başkan Deniz Köken, programa katılan en yaşlı, en genç ve en küçük konukları kürsüye davet ederek bayram mesajlarını aldı.