Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, muhtaç, ihtiyaç sahibi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ilçede tüm muhtaç, ihtiyaç sahibi ve kimsesizlerin dertlerine derman olmak, yaralarını sarmak ve ihtiyaçlarını gidermek için yoğun bir mesai harcıyor.

Eyüpsultan Belediyesi birimleri de, yaptığı çalışmalarda insan odaklı projelere öncelik veren, her zaman ilçe sakinlerinin yanında olarak dertlerini, taleplerini dinleyen Başkan Deniz Köken’in bu prensibinden yola çıkarak hizmet veriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çırçır Mahallesi Ayvaz Sokak’ta tek başına yaşayan Filiz Akan’ın neredeyse harabe haline gelen evini tadilata aldı. Çatısı akan, her yağmurda su basan ev tepeden tırnağa yenileniyor.

EYÜPSULTAN BELEDİYESİ UMUT KAPISI OLDU

Filiz Akan, 30 yıldır Çırçır Mahallesi Ayvaz Sokak’ta bulunan tek katlı evlerinde anne ve babası ile yaşıyordu. Bir süre önce anne ve babası vefat eden Akan şimdilerde tek başına hayat mücadelesi veriyor.

Akan’ın yaşadığı ev yıllar içinde çok yıpranmış, duvarları yıkılmak üzere, sıvaları dökülmüş halde. Bakım onarım yaptırmak için maddi imkânı olmayan Filiz Akan durumu Eyüpsultan Belediyesi’ne bildirerek yardım istedi.

Eyüpsultan Belediyesi ekipleri önce eve giderek incelemelerde bulundular. Ardından tadilata başladılar. Öncelikle evin çatısı onarıldı ve su giren yerler betonla sağlamlaştırılarak onarıldı. Sonrasında evin içine ve dışına sıva yapımına başlandı, sıva yapılan odalara badana yapıldı.

Evde sıva ve badana işlerinin yanı sıra camları ve kapıları da yenilenecek. Bahçesine beton yol yapılacak ve bahçe düzenlemesi gerçekleştirilecek.

Yapılan çalışmalar karşısında çok mutlu olduğunu belirten Filiz Akan duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’e ve tüm ekibine teşekkür ediyorum. Allah Belediye Başkanımızdan ve ekibinden razı olsun. Evimi yağmurda su basıyordu, çok zor durumdaydım. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.”

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız