Başkan Deniz Köken Personelle Bayramlaştı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Kurban Bayramı nedeniyle personelle bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Eyüpsultan Belediyesi Başkanlık Binası Fuaye alanında düzenlenen bayramlaşma programına Başkan Deniz Köken ile birlikte Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve personel katıldı.

“HER GÜZEL GÜN BİZE BİR ARMAĞAN”

Başkan Deniz Köken burada personele hitaben yaptığı konuşmasında: “Tarihe not düşülecek bir bayram merasimi. Herkes maskeli ama iyiye doğru gidiyor. Herkesin de gayreti ile bu iş çözülecek gibi görülüyor. Bundan sonra tedbirlere uyarak hayatımızı devam ettireceğiz. Her güzel günün bize bir armağan olarak doğduğunu biliyorum. Bizim için doğan güneşin kıymetini bilmeliyiz.”

“HER GÜNÜMÜZÜN BAYRAM GÜNLERİ GİBİ OLMASINI ALLAH’TAN NİYAZ EDİYORUM”

“Kurban Bayramı’nın hem bu korona virüsünden kurtulmanın bir başlangıcı olacağına inanıyorum. Dualarımızı bunun üzerine yapmamızı temenni ediyorum. Bu Kurban Bayramı’nın koronadan kurtulmaya vesile olacak bir bayram olmasını temenni ediyorum. Önümüzdeki yıl Kurban Bayramı’na kadar olan süreci kazasız, sağlıkla geçirmenizi Cenab-ı Hak’tan temenni ediyorum. Ailecek hepinizin bayramını tebrik ediyorum, hepinizin bayramını kutluyorum, büyüklerinizin ellerinden öpüyorum. Her günümüzün bayram günleri gibi olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.”

Başkan Deniz Köken bu bayram pandemi nedeniyle personelle tek tek tokalaşarak bayramlaşmadı. Duygu ve dileklerini paylaşmaları için Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ve personele söz verdi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız