Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, yeşilpınar, mahalle, ziyaret

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, ilçede başlattığı inceleme gezilerine hız kesmeden devam ediyor.

Daha önce Göktürk Mahallesi’ni gezerek incelemelerde bulunan Başkan Deniz Köken, bugün de ekibiyle birlikte Yeşilpınar Mahallesini dolaştı.

ADIM ADIM, SOKAK SOKAK İNCELEME YAPTI

Başkan Deniz Köken, Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürleriyle birlikte; Yeşilpınar Bölge Parkı, Özlem Çarşısı, Yeşilpınar Merkez Camii inşaatı, Yeşilpınar otobüs son durağı, Yağlıdere Parkı, Yeşilpınar Spor Klübü, Leyle-i Kadir Camii çevre düzenlemesi, Gençlik Parkı ve Pınar Camii çevresinde bulunan riskli alanda inceleme yaptı.

Yaptığı incelemeler sırasında gerekli gördüğü konularda notlar aldıran Başkan Deniz Köken, vatandaşlarla da sık sık sohbet etti.

"BÖLGE PARKIMIZ VE MERKEZ CAMİİ HIZLI BİR ŞEKİLDE HAYATA GEÇMİŞ OLACAK"

Başkan Deniz Köken, Yeşilpınar’daki çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Yeşilpınar Camii’ni Ramazan’a yetiştireceğiz demiştik, bir bölümünü yetiştirdik. İnşaatı da devam ediyor. Bölge Parkı ve önündeki kavşakta da inceleme yaptım. Alperen Caddesi ile bağlantı kurulması için kavşağı düzenlememiz lazım. Bölge Parkımız ve Merkez Camii hızlı bir şekilde dönemimizde hayata geçmiş olacak inşallah.”