eyüpsultan belediyesi, stres ve öfke yönetimi, eğitim

Eyüpsultan Belediyesi, Personele Yönelik Hizmet İçi Eğitimler kapsamında Stres ve Öfke Yönetimi eğitimi düzenledi.

Eyüpsultan Belediyesi Meclis Salonu’nda Klinik Psikolog Berat Karaahmetoğlu tarafından verilen Stres ve Öfke Yönetimi eğitiminde; Stres nedir ve nasıl yönetilir? Stresi yaratan faktörler ve başa çıkma yöntemleri, öfkenin hayatımıza etkisi, ne gibi durumlarda öfkeleniyoruz ve öfkenin türleri gibi konu başlıkları anlatıldı.

İnteraktif olarak düzenlenen eğitim, sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki gurup halinde gerçekleştirildi.

Eğitimin soru – cevap bölümünde ise Klinik Psikolog Karaahmetoğlu, belediye personelinin kendisine yönelttiği soruları cevaplayarak yapılması gerekenlerle ilgili tavsiyelerde bulundu.