Bil Kazan'da Ödüller Artık Çekilişle Dağıtılacak

Eyüpsultan Belediyesi, Onbir Ayın Sultanı Ramazan ayında birbirinden güzel programları sosyal medyadan vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi’nin fenomen yarışma programı Bil Kazan ise Ramazan Ayı boyunca hafta sonları 18.30’dan iftar saatine kadar Eyüpsultan Belediyesi’nin, sosyal medya hesabı Facebook sayfası üzerinden canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden Mehmet Aktaş’ın sunduğu Bil Kazan’da vatandaşlar birbirinden güzel hediyeleri kazanma fırsatı yakalıyor.

İlk yayınlandığı günden itibaren vatandaşlardan yoğun ilgi gören, bu güne kadar yüzlerce hediyenin dağıtıldığı Bil Kazan’da ödüller artık çekilişle dağıtılacak.

Vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda artık sorulan sorulara en hızlı şekilde cevap veren ilk 5 şanslı izleyici yerine, soruları doğru cevaplayan tüm katılımcılar arasında yapılacak çekilişle kazananlar belirlenecek.

İlk soruyu doğru bilen katılımcılar arasında yapılacak çekilişle 5 kişiye duvar saati; ikinci soruyu doğru bilen 5 kişiye Futbol Topu, Atık Ayrıştırma Oyun Seti, Boyama Kitabı; üçüncü soruyu doğru bilen kişiler arasında yapılacak çekilişle 5 kişiye Çelik Termos Bardak, Atık Ayrıştırma Oyun Seti, Boyama Kitabı; dördüncü soruyu bilen 5 kişiye yine çekilişle 10 bin amperlik powerbank ve son olarak beşinci soruyu doğru bilen 5 kişiye bluetooth kulaklık verilecek.

Çekilişler Eyüpsultan Belediyesi’nin http://www.instagram.com/eyupbelediyesi hesabından, yarışma sırasında bildirilecek olan saatlerde canlı olarak yapılacak.

Yarışmada hediye kazanan vatandaşlar daha sonra Facebook’un Messenger uygulaması üzerinden iletişim bilgilerini belediye ile paylaştıkları takdirde hediyeleri belirttikleri adreslere kargo ile gönderilecek.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız