Eyüpsultan Belediyesi Yeşilpınar Bilgi Evi öğrencileri, yaşlılar, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken

İlçede yediden yetmişe herkese seslenen projeleri ve hizmetleriyle dikkat çeken Eyüpsultan Belediyesi, başımızın tacı yaşlılarımızı da unutmadı, onlar için özel program hazırladı.

Eyüpsultan Belediyesi Yeşilpınar Bilgi Evi öğrencileri bu programda ilçenin yaşlıları ve aileleriyle bir araya geldi.

ÖĞRENCİLERDEN MÜZİK ZİYAFETİ

Çınarların Gölgesinde Huzur Dolu Nağmeler” adı verilen etkinlikte iki nesil hoş sohbetler gerçekleştirdi, müzik ziyafeti çekildi, tiyatro gösterisi sahnelendi.

Öğrenciler, velilerin hazırladığı koro grubuyla şarkılar söyledi. Yaşlı dedeler ve nineler ise onlara eşlik etti.

Ülkemizin değerleri olan ulu çınarlarımız ile türküler eşliğinde son derece keyifli saatler geçiren öğrenciler bu güzel günün tekrarlanmasını istediklerini söyledi. Etkinlikte öğrenci velileri de yaşlılar için koro eşliğinde şarkılar seslendirdi.

TİYATRO GÖSTERİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Eğlenceli dakikaların yaşandığı etkinlikte, bilgi evi öğrencilerinin sahneye koyduğu tiyatro gösterisi büyük ilgi gördü.

Farklı kuşakların buluştuğu program nedeniyle Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’e teşekkür eden yaşlılar, “Hatırlanmak, saygı duyulmak ve çocuklarımızla, gençlerimizle buluşmak çok güzeldi. Müzik ve tiyatro gösterisi muhteşemdi. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.