Eyüpsultan Belediyesi, Bilgi Evleri Filografi Atölyesi velileri, Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Dr.İsmail Uysal

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı, Bilgi Evleri Filografi Atölyesi velileri, Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Dr.İsmail Uysal'ı ziyaret etti.

Veliler yapılan çalışmalara verdiği desteklerden ötürü Dr. İsmail Uysal’a teşekkür etti. Yapılan sanat sergileri için teşekkür eden veliler, ürünlerin sergilenip satılacağı yeni yerler için talepte bulundular.

Ziyaret sonrası bilgi evi velileri Başkan Yardımcısı Uysal’a yaptıkları Türk Bayrağı motifli Filografi hediye ettiler.

Bilgi evlerinde Filografi dışında 14 farklı alanda sanat eğitimleri verilmekte. Kurslara katılmak isteyen veliler bilgi evlerine kayıt yaptırabilirler