Bilim Söyleşileri İlgi Odağı Oluyor

Eyüpsultan Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde kalan vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak, gündelik yaşamlarına renk katmak için sosyal medya hesaplarından birçok canlı yayın gerçekleştiriyor.

Bu canlı yayınlardan biri de “Bilim Söyleşileri” programı. Her yayında farklı konukların katıldığı, 7’den 70’e herkesin ilgisini çekecek konuların konuşulduğu program, izleyenlerin zihinlerinde yeni ufuklar açıyor, bilgi dağarcıklarını geliştiriyor.

Bilim Söyleşilerinde bu haftasonu “Uzaktan Eğitim Uygulamaları Kapsamında Çocuğumuzu Desteklemek” konusu mercek altına alınacak.

Moderatörlüğünü Erdi Özgül’ün yaptığı, 10 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te Eyüpsultan Belediylesi’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak gerçekleştirilecek olan Bilim Söyleşileri programının bu haftaki konuğu İstanbul Üniversitesi - Cerrahpaşa HAYEF Öğretim Üyesi Doç. Dr. Coşkun Küçüktepe olacak.

Doç.Dr. Küçüktepe, “Salgında Uzaktan Eğitim Uygulamaları Kapsamında Çocuğumuzu Desteklemek” konusunda bilgiler vererek, velilerin bu konuda özellikle dikkat etmeleri hususları ve nasıl bir yol takip etmeleri gerektiğini aktaracak.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız