Eyüpsultan geleneği haline gelen Boğaz gezilerimiz başlıyor

Eyüpsultan Belediyesi’nin yazın habercisi olan, her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Boğaz Gezileri” başlıyor.

Eyüpsultan İskelesi’nden tekneye binen vatandaşların boğazın keyfini doyasıya çıkaracağı geziler pazartesi, salı ve pazar günleri yapılacak.

Meyve suyu ve simit eşliğinde boğazın eşsiz güzelliğinin tadını çıkarma imkanı sunan Boğaz gezilerinin kayıtları bir önceki hafta Perşembe günleri saat 14:00’te açılacak.

Kayıt için Eyüpsultan ilçesinde ikamet etmenin zorunlu olduğu gezilerde çocuklar için de kayıt zorunluluğu bulunuyor. Saat 12.00’de hareket edecek olan tekneye binmek için en geç 11.30’da Eyüpsultan İskelesi’nde bulunulması gerekiyor. İlk boğaz gezisi 12 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

Boğaz gezilerine kayıt için tıklayın.