Boğaz Gezilerine vatandaşlardan yoğun ilgi

Eyüpsultan Belediyesi tarafından düzenlenen “Boğaz Gezileri” yoğun ilgiyle devam ediyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de, gezilere katılarak vatandaşlarla sohbet ediyor, bol bol hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Feshane’nin önünde bulunan iskeleden tekneye binen vatandaşlar iki saat süren gezi boyunca boğazın keyfini doyasıya çıkarıyorlar.

İstanbul Boğazı’nın tarihi ve doğal güzelliklerini gözler önüne süren gezi süresince vatandaşlar, cep telefonlarıyla çektikleri fotoğraflarla bu keyifli anları kayıt altına almayı da ihmal etmiyorlar.

Kendilerine ikram edilen meyve suyu ve simit eşliğinde boğazın eşsiz güzelliğinin tadını çıkaran Eyüpsultanlılar, zaman zaman da teknede çalan hareketli müzikler eşliğinde oynayıp anın tadını çıkardılar.

HAFTADA ÜÇ GÜN DÜZENLENİYOR

İlçede ikamet eden vatandaşlara yönelik düzenlenen geziler pazar, pazartesi ve salı günleri yapılıyor.

Boğaz gezileri için kayıtlar www.eyupsultan.bel.tr sitesi üzerinden yapılmakta.