“BUGÜN BELEDİYE BAŞKANIMIN YAŞATTIĞI 23 NİSAN'I UNUTMAYACAĞIM"

Eyüpsultan Belediyesi’nden Bezmialem’de Tedavi Gören Çocuklara 23 Nisan Sürprizi…

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, 23 Nisan’da hasta çocukları unutmadı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Bezmialem Vakıf Gureba Hastanesi’nde tedavi gören çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı görüntülü arayarak kutladı.

BAŞKANDAN SÜRPRİZ KUTLAMA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hasta çocukları unutmayan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Bezmialem Vakıf Gureba Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar için bir sürpriz hazırladı. Onların odalarını süsleten ve hediyeler yollayan Başkan Deniz Köken, hastaneye online bağlanarak çocukların 23 Nisan Çocuk Bayramını kutladı.

Hastanede eklem iltihabı nedeniyle yatan 10 yaşındaki Baran Yılmaz’la görüntülü konuşan Başkan Deniz Köken, Baran’a bir de pasta gönderdi. Pastadaki mumları üfleyen Yılmaz, duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başkan Deniz Köken, kendisinden bilgisayar isteyen Yılmaz’ın bu isteğini de kabul ederek onu bir kez daha mutlu etti. Hastanede gösteri yapan jonklör ise renkli anlara neden oldu.

Ezberlediği 23 Nisan şiirini okuyan dördüncü sınıf öğrencisi Baran Yılmaz, “Çok heyecanlıyım. Pastam çok güzel gözüküyor. Bütün çocukların 23 Nisan’ı kutlu olsun” diye konuştu.

“BUNU BARAN’IMA YAŞATTIĞI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

Baran Yılmaz’ın anneannesi Nur Dülder, “İlk başta çok hüzünlüydük. Bugün bize Belediye Başkanımızın yaşattığı 23 Nisan’ı ömrüm boyunca unutamayacağım. Belediye başkanıma bunu Baran’ıma yaşattığı için çok teşekkür ederim” dedi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız