Çobançeşme Çocuk Köyü

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in çocuklar için hayata geçirdiği Çobançeşme Çocuk Köyü çocukların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

EĞLENEREK ÖĞRENİYORLAR, YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYORLAR

Çobançeşme Çocuk Köyü, hem Eyüpsultanlı çocukların hem de İstanbul’daki tüm çocukların eğlenceli zaman geçirebilecekleri, hayal güçlerini geliştirici etkinliklere katılabilecekleri, yeteneklerini keşfedebilecekleri bir ‘Eğitlence’ alanı...

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından düzenlenen ‘Çocuk Dostu Şehirler Fikir ve Proje Yarışması'nda ödüle layık görülen çocuk köyünde çocuklar birbirinden eğlenceli oyun alanlarında unutamayacakları bir gün yaşıyor.

Aileleri ile çocuk köyüne gelen minikler burada farklı oyun guruplarında gönüllerince eğleniyor, çektikleri fotoğraflarla yaşadıkları anı ölümsüzleştiriyor.

MACERA PARKURU’NDAN MİNİ TREN’E KADAR BİRÇOK EĞLENCE SİZLERİ BEKLİYOR

Toplam 24 bin 276 metrekare büyüklükteki yeşil alanda bulunan proje alanı üzerinde oluşturulan Çobançeşme Çocuk Köyü içerisinde, mini tren, atlı karınca, macera parkuru, eğlence donatıları, uçak ve sevilen çizgi film karakterleri yer alıyor.