Çocuk Köyü yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in, çocuklar için hayata geçirdiği Çocuk Köyü Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan Deniz Köken, sık sık Güzeltepe Mahallesi Çobançeşme mevkiinde yapımı devam eden Çocuk Köyü Proje alanına giderek incelemelerde bulunuyor.

EĞLENEREK ÖĞRENECEKLER, YETENEKLERİNİ KEŞFEDECEKLER

Çocuk Köyü Projesi kapsamında, hem Eyüpsultanlı çocukların hem de İstanbul’daki tüm çocukların eğlenceli zaman geçirebilecekleri, hayal güçlerini geliştirici etkinliklere katılabilecekleri, yeteneklerini keşfedebilecekleri ve böylece mutlu olabilecekleri bir ‘Eğitlence’ alanı hizmete sokulacak.

Yeşil alan içerisinde 24 bin 276 m² büyüklükteki proje alanı üzerinde kurulacak olan Çocuk Köyü içerisinde, macera parkuru, eğlence donatıları, matematik evi, uçak ve trafik eğitim alanları yer alacak.

Proje kapsamında, çocukların hayal güçlerine uygun şekilde tasarlanacak eğlen-öğren ve çalışma atölyelerinde teorik bilgilerini deneyimleyerek pekiştirecek. Bunun yanı sıra proje, çocukların kentsel alanı daha fazla kullanabilmeleri için yeni alan yaratılmasına da katkı sağlayacak.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız