Eyüpsultan Belediyesi Çocuk Meclisi, 4. Dönem 5. Toplantı, Çocuk Meclisi Başkanı Yunus Emre Muti

Eyüpsultan Belediyesi Çocuk Meclisi 4. Dönem 5. Toplantısı, Çocuk Meclisi Başkanı Yunus Emre Muti’nin başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, Çocuk Meclisi üyeleri devam eden proje çalışmalarını ve bu ay itibariyle gerçekleştirilmeye başlanacak çalışmaları istişare ettiler.

“MAVİ KAPAK” KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

“Mavi Kapak” toplama kampanyasının okullarda devam ettirilmesi ve bu konuda yapılan çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda, yeni meclis üyesi Ömer Faruk Kuşakçı’nın hayalini gerçekleştirmek için görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

ENERJİ VE ÇEVRE KONULU SEMİNERLER YAPILACAK

Bu ay gerçekleştirilecek Enerji ve Çevre konulu seminerlerle tüm ilçe halkına yönelik bilgilendirme çalışmaları yapılacağını belirten Çocuk Meclisi Başkanı Yunus Emre Muti, “Sıfır Atık kampanyası, enerji ve çevre konulu bilgilendirme çalışmalarımızı okullarda devam ettireceğiz. Bugünkü toplantımızda önümüzdeki ay yapacağımız çalışmaları ve görev dağılımlarını belirledik. Enerji, çevre konulu seminerler, mavi kapak kampanyamız önceliğimiz” dedi.

ÇOCUK MECLİSİ ÜYELERİ, EYÜPSULTAN GİRİŞİMCİLER FESTİVALİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Toplantının ardından Çocuk Meclisi üyeleri Eyüpsultan Girişimciler Festivali’ni ziyaret ettiler. Festival alanını gezerek kadın girişimciler tarafından tümü el emeği ürünlerden oluşan sergileri inceleyerek destek amaçlı sergiden ürünler aldılar.

Eyüpsultan oyuncaklarının bulunduğu alanlarda oyuncaklar yapıp boyayarak keyifli anlar geçiren Çocuk Meclisi üyeleri, katkılarından dolayı belediyenin ilgili birimlerine teşekkür ettiler.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız