Ramazan Çocuk Bahçesi, Eyüpsultan Belediyesi, Zal Mahmut Paşa Külliyesi

Ramazan Ayı boyunca her yaş grubuna uygun farklı etkinlikler hazırlayan Eyüpsultan Belediyesi’nin Zal Mahmut Paşa Külliyesi önündeki yeşil alana kurduğu Ramazan Çocuk Bahçesi büyük ilgi görüyor.

İftar sonrası Ramazan Çocuk Bahçesi'ne kurulan platformda Karagöz – Hacivat ve kukla gösterileri ile eğlenen çocuklar, Taş Boyama Atölyesi, Kum Boyama Atölyesi, Ahşap Oyuncak Boyama Atölyesi, Çömlek Atölyesi, Karagöz Atölyesi ve Ebru Atölyesindeki etkinliklere katılarak unutamayacakları bir Ramazan deneyimi yaşıyorlar.

Çocuklar atölyelerde yaptıkları ebruları ve kendi elleri ile hazırladıkları çömlekleri hatıra olarak evlerine götürüyorlar.

Çocuklar kadar yetişkinlerin de ilgi gösterdiği atölyeler öğlen 12.00'de açılıp gece 24.00’e kadar devam ediyor.