resim, covid-19

Eyüpsultan Belediyesi'nin Dünya Çevre Haftası kapsamında, ilçede ikamet eden 2011 – 2015 doğumlu, 6-10 yaş arasındaki çocuklara yönelik düzenlediği ‘Covid-19’un Çevreye Etkileri’ konulu resim yarışmasında kazananlar belli oldu.

Yarışma, pandeminin çevreye olan etkilerini göstermek ve çevreye karşı duyarlılık bilincini arttırmak amacıyla düzenlendi. Ayrıca yarışma sayesinde salgının çevreye yararları ve zararlarına da dikkat çekildi.

DERECEYE GİRENLERE BİSİKLET

Eyüpsultanlı çocukların yoğun ilgi gösterdiği yarışmada Ragıp Kutmangil İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Rana Ofluoğlu, Serdar Aksun İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Elif Ceran ile Eyüpsultan Mimar Sinan İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Melike İpek Düzyol ilk üçe girerek bisiklet almaya hak kazandılar.

Sonuçları 28 Haziran Pazartesi günü Eyüpsultan Belediyesi resmi sitesinde yayınlanan yarışmada ilk üçe giren öğrencilere bisiklet hediye edilecek.

Katılımın ücretsiz olduğu yarışmada başvuru resimleri jüri tarafından ilk olarak ön değerlendirmeye ardından da genel değerlendirmeye tabi tutuldu. Değerlendirmelerde konu bütünlüğü ve belirtilen konuyu görsel olarak tamamlama göz önüne alındı.

Değerlendirmeler yarışmanın Seçim Kurulu’nda görev alan Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldız, Temizlik İşleri Müdürü Musa Uçar, Çevre Yönetim Birim Sorumlusu Turan Avcı, Mustafa Kemal İlkokulu Öğretmeni Gülsüm Tiryaki Bayram, Mustafa Kemal İlkokulu Öğretmeni Sevilay Sezer ve Basın Danışmanı Burak Öztürk tarafından yapıldı.

ÖDÜL TÖRENİ DUYURULACAK

Yarışmanın ödül töreni için belirlenecek tarih ve yer ilan edilecek, dereceye girenlere konuyla ilgili bilgi verilecek.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız