temizlik,

150 ülkede devam eden ve Birleşmiş Milletler Gönüllüleri tarafından desteklenen “Let's Do It!” adlı çevre temizlik projesi, 20 Eylül Cuma günü Kemerburgaz Eyüpsultan Kurtkemeri Piknik Alanında gerçekleştirilecek.

Çevre duyarlılığını sağlamak ve farkındalık oluşturmak için düzenlenen bu etkinliğe, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in yanı sıra, Eyüpsultanlı kadınlar, gençler ve çocuklar katılacak.

Çeşitli ikramların yapılacağı, vatandaşlara, tişört, şapka ve masa üstü pil kutusu hediye edileceği etkinlik, 20 Eylül Cuma günü 10:00-12:00 saatleri arasında Kemerburgaz Kurtkemeri Piknik Alanında gerçekleştirilecek .

Bu özel programımızda, sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Etkinlik için saat 09:00'da Göktürk Mahallesi Belediye Ek Hizmet Binası, Eyüpsultan Belediyesi Başkanlık Binası ve Alibeyköy Mahallesi Zabıta Binası önünden servis kaldırılacaktır.