Dil Evi Yaz Okulu İçin İngilizce Seviye Tespit Sınavı Yapılacak

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hizmete sunulan Dil Evi Yaz Okulu’nda kayıtlar başlıyor.

Eyüpsultan Belediyesi, eğitimlerine yaz aylarında da devam edecek olan Dil Evi Yaz Okulu için Online İngilizce Seviye Tespit sınavı yapacak.

16 Haziran Salı günü 09.00 – 18.00 saatleri arasında, sinav.eyupsultan.bel.tr adresinden üzerinden yapılacak online sınava İlkokul - Ortaokul ve Liseye giden öğrenciler katılabilecekler.

Online İngilizce sınavı sonrası ise Simurg Dil Evi’nde bire bir mülakatlar gerçekleştirilecek. Mülakat için (0212) 440 15 39 irtibat numarası aranarak randevu alınabilecek.

İNGİLİZCEYİ SEVEREK, EĞLENEREK ÖĞRENECEKLER

Düğmeciler Mahallesi’nde bulunan Dil Evi Yaz Okulu'nda öğrenciler, birbirinden farklı oyunlar oynayıp, etkinlikler yapıp, film izleyip, şarkı söyleyerek İngilizce öğrenecekler. 7-19 yaş arası ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin ücretsiz olarak eğitim aldığı Dil Evi'nde öğrenciler kalem ve defterden uzak dört duvara sığmayacak bir eğitim modeli ile İngilizceyi, görerek, yaşayarak severek ve eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşayacaklar.

Konuşabilecekleri, tartışabilecekleri ve müzakere edebilecekleri bir ortamda pratik yapan öğrenciler aynı zamanda konuştukları konular üzerine eğlenceli oyunlar oynayıp, karaoke yaparak ve filmler izleyerek İngilizcelerini geliştirecekler.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız