Psikolog Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kılavuz Akademi

Yazdığı kitaplarla ve psikoloji-söyleşi programlarıyla tanınan ünlü bilim insanı Psikolog Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, Güzeltepe Mahallesi Şehit Murat Karakuş Ortaokulu’nda bir seminer verdi.

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kılavuz Akademi’nin katkılarıyla gerçekleşen seminere, Eyüpsultan Belediyesi bilgi evleri öğretmenleri ve Şehit Murat Karakuş Ortaokulu öğretmenleri ile Okul Aile Birliği katıldı.

Seminerde, sosyal yaşam ve eğitim konusunda bilgiler ve örnekler veren Cüceloğlu, başarıya giden yoldaki en önemli kriterin her konuda elimizden gelenin en iyisini yapmak olduğunu vurguladı. Cüceloğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Hepiniz birer savaşçısınız. Öğretmen olmak bir cana dokunmak çok önemli... Hayat şimdi ve burada yaşanır. Şimdi ve burada bir insanın nelerin farkında olduğu çok önemli. Bu durumu doğru okuyup yansıtmak önemli."

Program sonunda, Şehit Murat Karakuş Ortaokulu Müdürü Murat Yıldız ve Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Irmak, Doğan Cüceloğlu’na teşekkür plaketi takdim ettiler.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız