Dr. Yavuz Kalaycı'nın Adı Nişanca Aile Sağlığı Merkezi'ne Verildi

İstanbul'da aile hekimi olarak görev yaparken yakalandığı Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Dr. Yavuz Kalaycı'nın adı çalıştığı Eyüpsultan'daki Nişanca Aile Sağlığı Merkezi'ne verildi.

Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi'nde aile hekimi olarak görev yapan 56 yaşındaki Doktor Yavuz Kalaycı koronavirüse yakalandı. Evli ve iki kız babası olan Kalaycı, 10 gün boyunca virüsle mücadele etti ancak geçtiğimiz pazar günü mücadeleyi kaybederek vefat etti.

Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Dr. Yavuz Kalaycı'nın adı çalıştığı Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi'ne verildi. Haberi İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Dr. Yavuz Kalaycı'nın adı çalıştığı Aile Sağlığı Merkezimize verildi" diyerek duyurdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Birkaç gün öncesine dek, bu tabelada, İstanbul Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi yazıyordu. Hastalarına son olarak burada hizmet eden doktor arkadaşımız Yavuz Kalaycı’yı COVID-19 sebebiyle kaybedene dek. İnsana sevgisi çok olan, çok sevilir. Tıpkı Dr. Yavuz gibi."

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de yaptığı açıklamada, “Eyüpsultan’da aile hekimi olarak görev yapan ve Covid19 sebebiyle hayatını kaybeden doktorumuz Yavuz Kalaycı’nın ismi, görev yerinde yaşatılacak. Nişanca Aile Sağlığı Merkezimizin adı artık Dr. Yavuz Kalaycı. Fedakar doktorumuza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız