öğrenci servisi

Eyüpsultan Belediyesi, Güzeltepe ve Emniyettepe mahalleleri genelinde öğrencilerin okula ulaşımda yaşadığı sıkıntıların giderilmesi nedeniyle ücretsiz servis hizmeti veriyor.

Geçen yıl başlatılan, 2023 – 2024 eğitim öğretim döneminde de devam edecek olan uygulamayla öğrenciler belirlenen duraklardan alınıp okullarına bırakılıyor. Eğitime her alanda destek vermeye devam eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, eğitim yolunda engelleri kaldırdıklarını ve öğrencilere her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Servis hizmetinden çok memnun kaldıklarını ifade eden öğrenciler ise görüşlerini şu sözlerle dile getirdi:

“Bizim için çok iyi oldu. Ulaşımda sıkıntılar yaşıyorduk. Okula zamanında gelebilmek için erken kalkıyorduk. Çoğu zaman da otobüsler geç geldiği için okula geç kalıyorduk. Bu servis bizim için büyük kolaylık oldu. Ücretsiz olması da maddi anlamda bizlere yarar sağlıyor. Bu güzel hizmet için Başkan Deniz Köken’e çok teşekkür ediyoruz”

Hat güzergah ve kalkış saatleri:

Emniyettepe Otobüs Son Durağı

Güzeltepe Pazar Durağı