Esentepe Mahallesi'nde Yaz Kampanyası Çalışmaları

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken tarafından, ilçenin yaşam kalitesinin arttırılması, daha temiz, daha sağlıklı çevreye kavuşması için başlatılan Yaz Kampanyası devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesinin tüm birimlerinin koordineli bir şekilde ortaklaşa sürdürdüğü kampanya kapsamında ekipler bu kez Esentepe Mahallesi’nde çalışma gerçekleştirdi.

Çalışmalarda Eyüpsultan Belediyesi ekipleri; Esentepe’de gün boyunca süren cadde ve sokak temizliği, kaldırım ve asfalt onarımları, parklarda ve yeşil alanlarda bakım onarım çalışmaları, ot biçme, peyzaj çalışmaları, sivrisinek, karasinek, kene, hamam böceği, kemirgenler gibi vektörlere karşı ilaçlama, Koronavirüs salgınına karşı dezenfekte işlemleri yaptı.

BAŞKAN DENİZ KÖKEN, ESNAFLA SOHBET ETTİ

Yapılan çalışmaları yakından takip eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, mahalle esnafı ile de bir araya gelerek sohbet etti. Mahallede yapılan çalışmalar hakkında esnafı bilgilendiren Başkan Deniz Köken, esnafların talep ve isteklerini dinleyerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri önümüzdeki günlerde de her gün farklı bir mahallede yapılması planlanan çalışmalara ara vermeden devam edecek.

KURBAN PAZARI KURULACAK ALANDA OT BİÇİMİ

Bu arada Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Demirkapı’da kurban pazarı kurulacak alanda ot biçimi gerçekleştirdi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız