Esentepe'de temizlik ve dezenfeksiyon çalışması

Eyüpsultan Belediyesi, ülkemizde Covid-19 vakalarının görülmesiyle birlikte 17 Mart tarihinde ilçe genelinde Temizlik ve Dezefenksiyon Seferberliği başlatmıştı.

Son günlerde vakalardaki artış nedeniyle Temizlik ve Dezenfeksiyon Seferberliği Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in katılımıyla Çırçır Mahallesi’nde yeniden başlatılmıştı.

Çırçır Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmaların ardından Temizlik İşleri, Veteriner İşleri, Muhtarlık ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri bugün de Esentepe Mahallesi’nde temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları yaptılar.

Ekipler Esentepe Mahallesi’nde cadde ve sokakları süpürdüler, tazyikli suyla yıkadılar.

Ayrıca bina girişleri, iş yerleri, parklar ve çöp konteynerleri ekipler tarafından yıkanarak dezenfekte edildi.