Eyüpsultan Belediyesi, Euroleague Final Four, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken

Her zaman sporun ve sporcunun en büyük destekçisi olan Eyüpsultan Belediyesi, Euroleague Final Four maçını dev ekranda verdi.

Alibeyköy Osmanlı Parkı'nda kurulan dev ekran ile spor sevenler Fenerbahçe Spor Kulübü ve Anadolu Efes arasında kıran kırana geçen maçı seyrettiler.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in de vatandaşlarla birlikte seyrettiği basketbol maçında Anadolu Efes, 92-73'lük galibiyetle adını finale yazdırdı.

Efes'te Shane Larkin 30 sayıyla maça damga vururken kaydettiği 43 verimlilik puanıyla Euroleague'de bir Final Four maçında kaydedilen en yüksek verimlilik puanına imza attı.

Pazar günü Efes finalde CSKA Moskova, Real Madrid maçının galibi ile karşılaşacak. Bu dev basketbol şöleni yine Alibeyköy Osmanlı Parkı'nda dev ekranda Eyüplü basketbolseverlere sunulacak.