Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, spor, Haydi Eyüpsultan, Şimdi Spor Zamanı

Eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel hizmetlerde gerçekleştirdiği projelerle dikkat çeken Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, sporda da yeni yatırımların müjdesini verdi.

Başkan Köken, ilçe genelinde üç yeni spor salonu açılacağını açıkladı.

Güzeltepe, Kemerburgaz ve Yeşilpınar’a açılacak spor salonları ilçede yaşayan genç-yaşlı, kadın-erkek herkese spor yapma imkânı sağlayacak.

“ŞİMDİ SPOR ZAMANI”

“Haydi Eyüpsultan, Şimdi Spor Zamanı” sloganıyla yapılan çalışmalar kapsamında hizmete alınacak spor salonları, Güzeltepe Aktif Yaşam Merkezi, Kemerburgaz Kadınlar Kahvesi ve Yeşilpınar White Hill Alışveriş Merkezi içinde yer alacak.

Buralarda; fitness, pilates, aerobik, zumba, jimnastik, karate ve okçuluk eğitimleri verilecek.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, spor alanında ilçede gerçekleştirdiği projelerle ilgili “Spor yatırımlarımızla, 7’den 70’e herkesi daha sağlıklı bir yaşam için spor yapmaya teşvik etmeye devam edeceğiz.” dedi.