Eyüpsultan Belediyesi 51 şehidimiz için 51 kurban kesti

Eyüpsultan Belediyesi her Kurban Bayramı’nda olduğu gibi bu bayram da ilçede bulunan şehitlerimiz için kurban kesti.

Şehitler için ilk olarak Eyüp Sultan Camii'nde bayram namazı sonrası dualar edildi. Ardından 51 şehit için 51 adet kurban kesimi gerçekleştirildi.

Eyüp Sultan Camii arkasında bulunan Vakıflar İstanbul 1'inci Bölge Müdürlüğü Eyüpsultan İmarethanesi Adak Kurban Kesim Merkezi’nde gerçekleşen kesimin ardından kurban etleri şehit ailelerine teslim edildi.

Kurban kesimi sırasında şehit ailelerine Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yavuz refakat etti.

“EYÜPSULTAN BELEDİYESİ HER ZAMAN YANIMIZDA”

Şehit aileleri, Eyüpsultan Belediyesinin sadece Kurban Bayramlarında değil her zaman yanlarında olduğunu belirterek Belediye Başkanı Deniz Köken’e teşekkür ettiler.

Kesimin ardından kurban etleri şehit ailelerine teslim edildi.